Privacy statement Van der Vliet Groep BV

Van der Vliet Groep BV verwerkt persoonsgegevens om bijvoorbeeld overeenkomsten, leveringen, werkzaamheden e.d. uit te kunnen voeren.

Er worden hierbij geen persoonsgegevens uitgewisseld met andere bedrijven, anders dan voor bijvoorbeeld ten behoeve van het uitvoeren van de  overeenkomsten, leveringen en werkzaamheden voor de Van der Vliet Groep (en gelieerde ondernemingen).

Van der Vliet Groep BV informeert betrokkenen in beginsel als zij gegevens van hen gaat verwerken, vandaar deze kennisgeving.

Van der Vliet Groep BV zorgt voor passende beveiliging van de persoonsgegevens die zij onder zich heeft, in lijn met de daarvoor geldende wettelijke eisen en richtlijnen.

Van der Vliet Groep BV bewaart persoonsgegevens die zij verwerkt niet langer dan noodzakelijk is en enkel voor het doel van de gegevensverwerking dan wel op grond van de (archief)wet is vereist.

U heeft recht op inzage in uw persoonsgegevens en het recht om correctie of verwijdering van uw persoonsgegevens te vragen. Daarnaast kunt u uiteraard bezwaar aantekenen tegen het gebruik van uw gegevens.

Als u wilt weten welke persoonsgegevens Van der Vliet Groep BV van u verwerkt, kunt u een schriftelijk inzageverzoek doen. Van der Vliet Groep BV behandelt uw verzoek binnen 4 weken.

Blijkt dat uw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant/wenselijk zijn? Dan kunt u een aanvullend schriftelijk verzoek doen om uw gegevens te laten wijzigen.

 

Wij verzoeken U hiervoor uw schriftelijke verzoek te sturen aan:

 

Van der Vliet Groep BV

Inzageverzoek AVG

t.a.v. Cynthia Duijn

Ketelstraat 5

1021 JX Amsterdam

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Van der Vliet Groep BV beheerd de volgende bedrijven:

  • Amstelvliet BV
  • MVB Bouw BV
  • Kneppers Bouw en aannemingsbedrijf BV
  • Kneppers Schilders BV
  • Enderberg Interieurbouw BV